Rohkema info nägemiseks:

FOTOKERAAMIKA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 350; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta FOTOKERAAMIKA OÜ kohta arvamuslugu!"

FOTOKERAAMIKA OÜ hetkeolukord

Juba 350 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Firma FOTOKERAAMIKA OÜ on asutatud 2009.a

Majandusaasta 2022 müügitulu moodustab 0 EUR.

Juhatuses on kaks inimest, kes teevad ise ära kõik vajalikud tellimused ja tööd.Töölisi firmas ei ole.

Töötasu ei ole makstud ja juhatuse liikmetasu pole samuti makstud 2022.aastal.

Seoses Corona piirangutega vähenes tellimiste maht olulisel määral, mistõttu hetkel oleme peatanud tootmise. Oleme otsimas uut toomispinda, mis vastaks meie vajdustele. Samuti kaalume lisaks uute väljundite leidmist, uue haru lisamist firma tegevusse. Eelnenud majandusaastal personalis muudatusi ei toimunud, palkasid ning muid väljamakseid ei sooritatud, tulu ei saadud.

Firma Fotokeraamika OÜ prognoosib võimaluste piirides edaspidi laiendada oma tegevusvaldkonda just toodete reklaami alal ja uute klientide leidmisel, millest põhiline panus saab olema just toodete viimine inimesteni. On plaanis teha vastavalt võimalustele toodete reklaami. Kuna koostöö edasimüügifirmadega ei ole andnud soovitud tulemust, edasine firma arendus põhineb uute võimaluste väljatöötamisel. Põhiline on leida uued harud firma tegevusse, mida me siis uuel majandusaastal hakkame rakendama.

Lugupidamisega

Alar Nuut

Fotokeraamika OÜ juhatuse liige

Tel.+372 56 483561

FOTOKERAAMIKA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.